Descobriu la bellesa i la comoditat del Mas la Riba, el vostre refugi de Les Llosses (El Ripollès) 

 

 

Truqueu-nos

A Mas la Riba, us oferim gran varietat d’espais i de serveis per garantir-vos una estada inoblidable. Disposem de 10 habitacions en total, distribuïdes en: 7 habitacions dobles, 1 habitació quàdruple, 1 habitació triple i 1 habitació per a 5 persones. Hi trobareu també, un gran menjador comú i dues sales d’estar. Podreu relaxar-vos i gaudir de moments de convivència, si us ve de gust. Una gran i antiga llar de foc us aportarà confort i escalfor en els dies més freds.

 

A la nostra era, hi trobareu diverses opcions d’entreteniment per a tothom. Us podeu divertir jugant una partida de ping pong, un emocionant partit de futbolí o jugant a bàsquet o a futbol. Si opteu per un descans o una tertúlia a l’aire lliure, ho podreu fer al jardí; el trobareu equipat amb taules i cadires, que us ajudaran a fer confortable una bona estona. La sala de jocs, amb la taula de billar, els dards i una acollidora llar de foc, són espais comuns a peu pla de la casa, on també podreu divertir-vos i relaxar-vos. Si fa calor, la piscina serà una opció immillorable.

Submergiu-vos en un entorn natural i gaudiu de les nostres instal·lacions acollidores.

Els hostes que trieu l’allotjament en les habitacions podreu gaudir del nostre servei de menjador, amb una oferta variada de cuina tradicional catalana. Si pel contrari sou hostes que heu triat l’estada en apartaments, no podreu gaudir d’aquest servei.

Les persones que som al front del Mas la Riba valorem la bellesa de la natura que ens envolta i ens enorgullim de tenir el privilegi d’estar situats en aquest entorn i de poder-vos oferir aquest entorn natural excepcional en el que els nostres hostes poden gaudir al màxim de la tranquil·litat i de la bellesa que ens envolta. És el nostre gran valor i el que fa que cada visita sigui única i memorable.


Com que som al mig de la natura, a la casa no hi ha cobertura de mòbil, però hem pogut assegurar la connectivitat amb la xarxa Wi-Fi via satèl·lit en tots els espais.

Feu la vostra reserva ara mateix i envolteu-vos de bellesa a Mas la Riba