Descobriu l’encant de Mas la Riba al Prepirineu Gironí

Truqueu-nos

Els tres apartaments que oferim en aquesta gran casa pairal són completament independents, això garanteix la privacitat a cadascun d’ells. Tanmateix, alguns dels espais exteriors, els comparteixen els hostes de la casa gran i els dels apartaments. El nostre ampli jardí us convida a relaxar-vos i a delectar-vos amb la bellesa natural que ens envolta. També tenim a la vostra
disposició una piscina, una era i una zona de barbacoa, per a que pugueu gaudir al màxim dels vostres moments a l’aire lliure. 

Allotjament independent en un entorn natural i aïllat

El Paller

Aquest allotjament independent és l’antic paller de la casa pairal, transformat en un líving molt especial. La seva estructura és diferent de qualsevol casa convencional, aspecte que el converteix en únic i encantador. Valorem els grans espais que ens ofereixen aquests tipus d’edificis que ens permeten organitzar-los com millor ens convingui per oferir unes estances confortables, mantenint en tot moment l’essència del seu origen.

Reserva

La Sala de la Riba

Aquest allotjament està situat dins mateix de la casa pairal, prenent com independents tots els serveis necessaris per a una estada confortable i al vostre aire

Reserva

La Sala de Baix

Aquest allotjament independent està situat a les antigues quadres que, com el Paller, han estat completament reformades com a casa. Té un encant especial, ja que no es una casa convencional. Valorem els grans espais que ens ofereixen aquests tipus d’edificis que ens permet organitzar-los com millor ens convingui per oferir unes estances confortables, mantenint en tot moment l’essència del seu origen.

Reserva

¡ Feu ara la vostra Reserva i descobriu l’encant
dels nostres apartaments de Mas la Riba !